ACTUALITAT

L’advocat i diputat Jaume Alonso-Cuevillas atacat per un mero a les Illes Medes que li provoca una impressionant ferida.


L’advocat i diputat del Parlament de Catalunya, Jaume Alonso-Cuevillas va patir uns moments d’angoixa mentre feia submarinisme a les Illes Medes. Estava fent de guia a un grup de francesos quan va ser atacat per un mero d’aproximadament un metro i mig que el va mossegar al brac, deixant-li una gran ferida.

Segons ell mateix ha explicat al programa Planta Baixa de TV3, el grup estava fent immersió a uns 22 metres de profunditat quan va veure que el mero se li apropava, el primer cop el va poder esquivar. Després va atacar de nou, aquest cop venia de cara i el va mossegar fins al canell amb la boca. “Vaig tenir la mà dins la boca del peix gairebé un minut”, diu el diputat.

Malgrat tenir una ferida de consideració, afortunadament no hi ha infecció ni cap afectació greu, segons ell mateix explica “el mero no té prou forca per atacar la mà, no és un tauró”. Ell només temia que l’afectes a algun tendó.

No és el primer cop que es produeix un atac d’un mero a les Illes Medes, en aquest vídeo podem veure com ataca a un submarinista que agafava un peix. ​👇​

 

Tags: Atac mero, Illes Medes, Jaume Alonso-Cuevillas, submarinisme

Notícies semblants: