El Millor croissant de l’Estat 2023 torna està fet per mans catalanes.


El premi al Millor Croissant Artesà de Mantega d’Espanya, com ja és habitual, està fet a Catalunya, concretament a la pastisseria Prat Can Carriel de Roda de Ter, a la comarca d’Osona. Ahir es va celebrar l’entrega de premis a l’Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona, on es van presentar una seixantena d’aspirants al premi.

El jurat format per professionals del gremi, van optar pel croissant presentat per Gil Prat i Parcet, hereu d’una pastisseria de Roda de Ter fundada l’any 1990. El jurat ha valorat el seu sabor i l’alveolat de l’interior. L’especialitat de la pastisseria Prat Can Carriel, són els croissants i ara que ens acostem a novembre, els panellets.

No és el primer cop que aquesta pastisseria guanya aquest guardó que tant desitgen les pastisseries de tot l’Estat i que majoritàriament es queda a Catalunya, en Gil Prat i Parcet ja va guanyar l’any 2017, qui durant la gala d’entrega dels premis va voler fer una crida perquè comprem croissant a les pastisseries o forns que els fan artesanalment i fugim dels productes industrials.

Tags: Millor Croissant

Notícies semblants: