El diari El Mundo situa Roda de Ter (Osona) a la Ciutat Comtal.


Com cada any per aquestes dates se celebra el certamen per triar el Millor croissant artesà d’Espanya, que organitza el Gremi de Pastisseria de Barcelona i molts mitjans de comunicació es fan ressò de la notícia informant del guanyador.

Aquest any, com ja vam publicar ahir, el guanyador ha estat la pastisseria Prat Can Carriel de Roda de Ter, a la comarca d’Osona i el Diari El Mundo pública que el premi “s’ha quedat a la Ciutat Comtal”.

Captura de l’article d’El Mundo

En el mateix article, més avall sí que detallen la correcte ubicació de la pastisseria dient que el guanyador és la quarta generació al capdavant d’aquesta pastisseria fundada pel seu besavi l’any 1900 en aquesta petita localitat de la comarca d’Osona.

Potser els redactors de El Mundo haurien de repassar una mica la geografia catalana, o simplement consultar a Google. El titular no deixa de ser correcte, ja que sí que el fan a la província de Barcelona, però no a la Ciutat Comtal.

Tags: El Mundo, errades

Notícies semblants: