El Recinte Modernista de Sant Pau acollirà per tercer any consecutiu els Llums de Nadal


“Torna la Màgia de Nadal a Barcelona”, podem llegir a la pàgina web dels Llums de Sant Pau. Ja està tot a punt per a presentar la tercera edició d’aquest espectacle de llum que engalana cada Nadal l’antic Hospital de Sant Pau, obra de Lluís Domènech i Montaner, ara convertit en un recinte de convencions i esdeveniments.

Des del 21 de novembre fins al 14 de gener podrem gaudir de l’experiència de llums i formes, “un recorregut on cadascuna de les seves instal·lacions ens injectarà l’esperit nadalenc de maneres molt diverses. Instal·lacions audiovisuals sorprenents on la llum serà la protagonista, però que variarà en fons i forma amb diverses propostes creatives i tecnològiques”.

Les sessions es faran entre les sis de la tarda i dos quarts de deu de la nit, cada dia excepte el 24 i 31 de desembre i el 5 de gener. El recinte tancarà a les onze de la nit. Aquest any hi haurà una gran novetat, una  pista de gel que s’instal·larà en el soterrani de l’edifici per tal de mantenir el gel en bones condicions. Per poder patinar, s’hauran de pagar 5 euros addicionals a l’entrada general.

També hi haurà un gran arbre nadalenc de 16 metres i un mercat gastronòmic com els que es fan als països del nord d’Europa. Un gran espectacle de llum torna a Barcelona per Nadal, gràcies a la bona acceptació que ha tingut en els dos anys anteriors, on van assistir més de 400.000 persones.

Trobareu més informació i podreu comprar les entrades ​👉​ aquí.

Tags: Llums de Sant Pau

Notícies semblants: