Gerard Piqué emprenyat amb el govern andorrà, amenaça d’endur-se el seu equip de futbol fora del principat.


Gerard Piqué s’ha emprenyat amb el govern andorrà i amenaça d’endur-se el FC Andorra de la seva propietat fora del principat. L’exjugador blaugrana ha esclatat a través de la xarxa social ‘X’, després d’assabentar-se que l’Andorra no podrà jugar com a local la temporada que ve en l’Estadi Nacional.

Així s’ha expressat en un Post publicat a ‘X’: “Hem invertit més de 4M d’euros en adequar l’Estadi Nacional perquè @LaLiga ens deixi jugar i ara ens feu fora. No hi ha cap instal·lació esportiva a Andorra amb condicions per poder competir l’any que ve. Gràcies per expulsar-nos del país. No ens queda una altra solució que marxar i canviar el nom del club. Felicitats, heu deixat Andorra sense futbol professional”.

Segons publica el Diari d’Andorra, ahir al matí el secretari d’Estat d’Esports i Joventut del principat, Alain Cabanes, es va refermar en què el FC Andorra no podrà jugar la temporada vinent a l’Estadi Nacional, ni tan sols de manera temporal mentre es construeix un estadi, o mentre s’acaba d’edificar el complex de la FAF a Encamp.

A finals de setembre ja va saltar la notícia de què el club de Piqué no podria jugar a l’Estadi Nacional quan finalitzés l’actual contracte que expira l’any 2024, ja que el govern andorrà vol que aquest estadi pugui ser utilitzat per altres esports com el rugbi. Segons va dir Cabanes: “El FC Andorra haurà de buscar un altre camp perquè en canviar la gespa de l’Estadi Nacional, no s’adequarà als requisits que demana LaLiga. Quan acabi la competició el juny del 2024, es començarà a fer el canvi de gespa”.

Piqué encara té temps per a buscar un nou estadi perquè jugui el seu equip que actualment milita a la segona divisió de la lliga espanyola. Cabanes ha anunciat que l’ajudaran a trobar un lloc perquè puguin jugar la temporada 2024-2025 a Andorra, però de moment l’exblaugrana està emprenyat.

Tags: Andorra, Gerard Piqué

Notícies semblants: