Els magistrats del Suprem que van jutjar el procés, fan un vídeo amb una cançó de Lluís Llach i aquest requereix judicialment que el retirin.


Amb motiu del sisè aniversari del Referèndum de l’1 d’Octubre, el diari El Món va filtrar un vídeo inèdit dels magistrats del Suprem que van jutjar els polítics catalans pel referèndum de l’1 d’ Octubre del 2017, en el que es pot veure al president de la Sala Segona del Penal, encarregada del judici al procés, Manuel Marchena i altres magistrats en moments de descans. Un vídeo que van fer com a recordatori d’aquells quatre mesos en els quals es van celebrar 52 sessions.

La música de fons no podia ser menys apropiada per acompanyar aquestes imatges, ‘Junts’ de Lluís Llach. Ara el cantant català, a través del seu advocat, Jaume Alonso-Cuevillas, ha presentat un requeriment judicial perquè retirin el vídeo amb el seu tema, per no haver-li demanat permís i, per tant, vulnerat els seus drets d’autor.

Lluís Llach ha fet pública la notícia a través del seu perfil de ‘X’, dient que la cançó “no té res a veure amb aquests senyors i senyores”, potser “el títol de la cançó, en dir-se Junts, el devien trobar graciós per fotre’s dels imputats per l’1 d’Octubre”.

Escoltem ‘Junts’ de Lluís Llach ​👇​

LLETRA DE JUNTS – LLUÍS LLACH

Junts, junts, sempre junts,
així ho diran cada capvespre,
mentre la llum del seu llitet
no és la de cap estrella.
Junts, sense un recer,
junts i així fer-se de pare i mare,
junts, junts, sempre junts.

Lluny, lluny, sempre lluny
de qualsevol gest de tendresa,
el pare va pujar a un cavall
que se’l va endur per sempre,
les feines d’amor
deixen la mare sempre vençuda.
Lluny, lluny sempre és lluny.

Junts, junts, sempre junts,
mentre al carrer veus nadalenques
canten un món que els escarneix
i els omple de tristesa.
Junts i orfes dels déus,
els dos germans del Raval s’adormen.
Junts, junts i a prop teu.
Junts, junts i tan lluny,
els dos germans del Raval s’adormen,
lluny, lluny, i tan junts.

Aquí podeu veure el vídeo dels magistrats del Suprem. 👇​

Tags: Lluís Llach, Suprem

Notícies semblants: