Mor a Barcelona, Pedro, el rinoceront blanc més vell d’Europa


A través del seu perfil de la xarxa X, el Zoo de Barcelona ha comunicat la mort ahir al matí de Pedro, el rinoceront més longeu d’Europa. No se sap exactament l’edat que tenia, però sí que tenia més de 50 anys. Les causes de la mort ha estat la debilitació progressiva que ha tingut en aquests darrers temps a causa de la seva avançada edat.

L’esperança de vida del rinoceront blanc, en el seu hàbitat està entre 39 i 43 anys, però en captiveri com estava Pedro, baixa dels 27 als 30 anys. Va arribar al Zoo de Barcelona fa 20 anys a causa d’un embargament del seu propietari anterior. Els seus cuidadors afirmen que era un animal tranquil i sociable.

En els darrers anys el Zoo de Barcelona s’ha dedicat a cuidar d’animals d’edat avançada, convertint-se en un centre de referència pel que fa a l’especialització geriàtrica, atenció que va rebre Pedro en la seva etapa final de vida. El rinoceront blanc està en perill d’extinció a causa de la caça furtiva.

Tags: Barcelona té molt poder, Rinoceront, Zoo

Notícies semblants: