ACTUALITAT

Obre al públic la Casa Natal de Salvador Dalí a Figueres.


Figueres i Cadaqués són els dos escenaris principals de la vida de Salvador Dalí, a Figueres va néixer l’11 de maig de 1904 el geni de la pintura i a Port Lligat, al terme municipal de Cadaqués va passar gran part de la seva vida en companyia de la seva musa Gala.

Ahir va obrir les portes la Casa Natal Salvador Dalí ubicada al carrer Monturiol, 6 de la capital de l’Alt Empordà. Com podem llegir en la seva web: “Aquí, on tot va començar”, podrem gaudir d’una experiència immersiva que repassa la història de Dalí, amb hologrames, finestres que parlen, mappings, calidoscopis i paisatges immersius. Podrem conèixer més de prop la figura del pintor surrealista i entendre la seva obra.

En el recorregut que es fa en grups de vuit persones, podrem visitar la cuina original de l’habitatge, la reproducció de l’habitació del petit Dalí, la galeria, les joguines, les gàbies on tenien canaris, la finestra que donava al jardí, totes les estances on va passar la seva infància.

La visita guiada dura una hora i quart i es fan des de les 10 del matí fins a les 7 de la tarda. El preu de l’entrada que podeu comprar ​👉​ aquí, costa entre 8 i 12 euros. Per a grups superiors a 20 persones, l’entrada és de 6 €.

Tags: Casa, Figueres, Salvador Dalí

Notícies semblants: