Aitana Bonmatí i Leo Messi, Pilota d’Or 2023


Ahir al vespre, la blaugrana Aitana Bonmatí i Leo Messi van rebre la Pilota d’Or d’aquest 2023 en una gala celebrada a París, per la seva trajectòria durant la temporada passada, premi que atorga la revista francesa France Football, als millor jugadors del món. Aitana la seva primera Pilota d’Or i Messi la vuitena.

De Leo Messi no cal que diem res, tots el coneixem des que va arribar a la Masia el 17 de setembre del 2000 amb tan sols tretze anys i va triomfar amb el Barca, consolidant-se com el millor jugador del món d’aquests darrers anys i potser de tota la història del futbol.

Aitana Bonmatí, la jove jugadora del Barca femení, nascuda a Vilanova i la Geltrú ara fa 25 anys, va començar la seva vida en el món del futbol amb el club de Sant Pere de Ribes i després amb el C.F. Cubelles, jugant en un equip de nois, ja que llavors no hi havia futbol femení. Amb 13 anys el Barca la va fitxar i es va incorporar a la disciplina de la Masia, començant a jugar amb l’equip juvenil.

Tots uns anys de dedicació al món del futbol, avui tenen el seu reconeixement. Enhorabona a tots dos, Leo Messi i Aitana Bonmatí.

Tags: BARÇA, Pilota d'Or

Notícies semblants: