Nova fita dels Castellers de Vilafranca – Per primer cop a la història carreguen un 9 de 9 amb folre.


Ahir els Castellers de Vilafranca van tornar a fer història. Per primer cop en els quatre segles d’història del món casteller, van aixecar un 9 de 9 amb folre i a més ho van fer en el primer intent i amb un sol enxaneta, malauradament no el van poder descarregar, ja que va cedir després de la tercera aleta. Ho van fer després de completar el segon 3 de 10 amb folre i manilles de l’any.

Aquesta gran fita la van aconseguir durant la Diada de Tots Sants que cada any se celebra a Vilafranca del Penedès, en la que també van participar altres colles convidades. Cal destacar també l’actuació dels Capgrossos de Mataró per la segona tripleta de 9 i un pilar de 6, la millor actuació de l’any de la colla mataronina. Unes 500 persones han estat necessàries per poder aixecar el 9 de 9 amb folre.

Gaudim de les imatges que han fet història. 👇​

 

 

Tags: Castellers de Vilafranca

Notícies semblants: