ACTUALITAT

La noia morta ahir per la caiguda d’un arbre a Madrid, era una jove biomèdica d’Esparreguera.


La noia morta ahir per la caiguda d’un arbre de grans dimensions quan travessava el pas de vianants al carrer Almagro de Madrid juntament amb els seus pares, a causa de les fortes ventades que ha causat la borrasca Ciaran en tota la península, era una jove biomèdica de 23 anys d’Esparreguera, al Baix Llobregat.

La Júlia Rodriguez Maeso va morir al moment quan un om siberià d’uns 20 metres d’alçada, dues tones de pes i més d’un metre diàmetre li va caure a sobre. En l’accident també van resultar ferides altres cinc persones de diversa gravetat, entre ells els seus pares, que van necessitar assistència psicològica per una crisi d’ansietat.

Malauradament, els esforços dels vianants i veïns que li van prestar assistència en un primer moment així com els serveis d’emergència, no van poder fer res per salvar la vida de la Júlia, que havia estudiat un grau de Ciències Biomèdiques a la Universitat de Barcelona i un Màster en Farmàcia i Biotecnologia a Madrid, actualment treballava com a becària en la farmacèutica Novartis.

La tempesta Ciaran ha deixat fins a almenys una quinzena de morts a tota Europa, la majoria per la caiguda d’arbres com el que li va costar la vida a la Júlia. En alguns punts les ratxes de vent eren superiors als 200 km/hora, que en algunes ciutats europees ha ocasionat talls de llum i greus pertorbacions en els mitjans de transports.

Des d’aquí volem mostrar el nostre més sincer condol a la família i amics de la Júlia. Ens mostrem consternats per la trista notícia. Descansa en pau, Júlia, que la terra et sigui lleu.

Tags: Morts, Tempesta, vent

Notícies semblants: