Ja tenim les novetats dels Caganers d’aquest any

Foto: Caganer.com

Com cada any per aquestes dates l’empresa Caganer.com, presenta les novetats de les figuretes que trobarem aquest any en botigues i paradetes nadalenques. Són la versió caganera d’aquelles persones o personatges que han tingut especial rellevància al llarg de l’any.

Des de l’estiu l’empresa de Torroella de Montgrí treballa en l’elaboració de les noves figuretes. A més dels tradicionals i els dels personatges d’anys anteriors, enguany podem trobar novetats com Messi vestit amb l’equipació rosa del seu nou equip de Miami, el primer ministre d’Israel Benyamin Netanyahu, una figureta d’un ortodox israelià, Marco Antonio i Cleòpatra, Salvador Illa, el tenista Carlos Alcaraz, Michael Jordan o la Barbie vestida amb el seu vestit rosa, entre altres.

Fotos: Caganer.com

L’empresa catalana fa trenta anys que reflecteix l’actualitat del món a través de les seves petites figuretes de fang tan tradicionals a Catalunya. Marc Alós que juntament amb el seu germà Sergi porten l’empresa que va iniciar la seva mare, Anna Maria Pla, l’any 1992, han explicat en alguna ocasió que continuen creant figuretes basant-se en l’actualitat, però també homenatjant personatges històrics, futbolistes, polítics, artistes o personatges de ficció.

A més de la central a Torroella de Montgrí, Caganer.com té cinc botigues a Barcelona i una a Madrid.

🔹​  Torroella de Montgrí: C/ Francesc Macià, 11
🔹​  Barcelona:
– C/ Banys Nous, 4
– Plaça Santa Maria, 7
– C/ Portaferrissa, 2
– C/ Baixada de la Llibreteria, 8
– C/ Sant Pere Més Alt, 1
🔹​ Madrid: C/ Major, 82

També els podeu comprar a través d’internet en la seva botiga en línia ​👉​ Caganer.com

Tags: Caganers

Notícies semblants: