Alerta alimentària per la presència de fragments metàl·lics en un gelat distribuït per Lidl


L’Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN) ha informat d’una alerta alimentària per la presència de fragments metàl·lics i plàstic en un gelat distribuït per la cadena de supermercats alemanya Lidl, que correspon a la marca Bon Gelati.

Han estat les autoritats alemanyes les que a través de la Xarxa d’Alerta Alimentària Europea han informat de l’anomalia i recomanen a totes les persones que tinguin aquest producte a les seves cases, s’abstinguin de consumir-lo i el retornin al punt de compra.

El contaminant s’ha detectat per la mateixa empresa que elabora el gelat en els controls rutinaris que fan amb els seus productes i ja han procedit a retirar del mercat les existències que podrien estar contaminades per la presència de fragments metàl·lics i plàstic.

El producte afectat és:

Bon Gelati Bourbon Vainilla Flavour de la marca Bon Gelati, que es distribueix en terrina de plàstic de 2500 ml.

Número de lot: L3 275 A01 amb data de caducitat del 21.09.2025
Número de lot: L3 276 A01 amb data de caducitat del 22.09.2025

Tags: alerta alimentària, gelat, Lidl

Notícies semblants: