Albert Adrià, germà de Ferran Adrià, ha estat reconegut com el segon millor xef del món en els prestigiosos premis ‘The Best Chef Awards‘. Per tercer any consecutiu el madrileny Dabiz Muñoz torna a liderar aquest prestigiós rànquing. En la gala que aquest any s’ha celebrat a Mèxic, Muñoz de DiverXO s’ha imposat per la seva cuina innovadora i avantguardista.
Albert Adrià que està al capdavant del restaurant Enigma de Barcelona, també s’ha endut un altre dels premis, el ‘The Best Chef New Entry Award‘, per haver entrat per primer cop en el podi d’aquesta llista. Entre els 10 primers del rànquing figuren altres xefs catalans, com Joan Roca del Celler de Can Roca i Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch del Disfrutar de Barcelona, que aquest any també han rebut el Premi Nacional de Gastronomia, que cada any atorga la Reial Acadèmia de Gastronomia. El Disfrutar també va ser considerat aquest any com el segon millor restaurant del món i el primer d’Europa, en els ‘The World‘s 50 Best Restaurants’.
Els 10 millors xefs del món segons ‘The Best Chef Awards‘
1 Dabiz Muñoz – Madrid
2 Albert Adrià – Catalunya
3 Ana Ro – Eslovènia
4 René Redzepi – Dinamarca
5 Andoni Luis Aduriz – País Basc
6 Rasmus Munk – Dinamarca
7 Mateu Casañas, Oriol Castro & Eduard Xatruch – Catalunya
8 Joan Roca – Catalunya
9 Junghyun Park – Corea del Sud/ Estats Units
10 Rodolfo Guzmán – Xile
També trobem altres xefs catalans en aquest rànquing com Sergio i Javier Torres de Cocina Hermanos Torres de Barcelona i Fina Puigdevall i Martina Puigvert de Les Cols d’Olot.
Ver esta publicación en Instagram