El president Jordi Pujol repla Insígnia d’or i brillants del Barça


El president de la Generalitat de Catalunya, Jordi Pujol i Soley va rebre ahir la Insígnia d’or i brillants del FC Barcelona. Aquesta distinció la reben tots aquells socis que tenen 75 anys d’antiguitat en el club. Conjuntament amb el president Pujol, 13 persones més van rebre la insígnia d’or i brillants del club, en un acte celebrat a l’Auditori 1899.

El president Laporta va voler destacar que aquestes persones es van fer socis del club en una època complicada, en plena postguerra. “Es van fer socis en una època de dificultats, en un país esmicolat en plena postguerra. Els agraeixo que, amb aquell gest, adquirissin un profund compromís ètic, social i democràtic amb el club i el país. Si som el millor club del món, és gràcies a vostès. Mentre jo sigui president, el Barça continuarà sent seu, dels seus fills, dels seus nets i besnets”.

El president Pujol va recordar que el primer partit que va veure del Barça va ser just abans de l’esclat de la guerra civil i Laporta li va recordar quan Hristo Stoitxkov el va fer botar al balcó de la Generalitat, en la celebració d’un títol de l’any 1977. Per finalitzar Pujol va dir el que molts culers segur que comparteixen: “El Barça m’ha fet patir molt i també m’ha donat moltes alegries”.

 

Tags: Escut Barça, Jordi Pujol

Notícies semblants: