Els restaurants guanyadors dels Premis Barcelona Restauració.


Des de fa quatre anys l’Ajuntament de Barcelona atorga els Premis Barcelona Restauració, impulsats per la Direcció de Comerç, Restauració i Consum del consistori. Amb ells es vol reconèixer l’aposta per incorporar la innovació, la sostenibilitat, la proximitat, l’alimentació saludable i diversitat en els serveis que ofereixen els establiments de restauració de la ciutat.

El passat dilluns es va celebrar la gala d’aquesta quarta edició en l’Antiga Fàbrica Estrella Damm. Els guanyadors en cada categoria han estat triats per un jurat format per professionals del sector, presidit per la regidora de Promoció Econòmica, Raquel Gil.

🏅​​ Premi a la qualitat gastronòmica: Alapar del carrer Lleida, 5 al districte de Sants-Montjuïc. El jurat ha apostat per “un local d’avantguarda i d’alta gastronomia que representa la ciutat més cosmopolita”.

🏅​ ​Premi a la integració en el barri: Quimet d’Horta de la Plaça Eivissa, 10 del barri d’Horta. “Per ser un local quasi centenari i centre de gravetat del barri”, destaca el jurat.

🏅​ Premi a la innovació: Roots & Rolls del carrer Consell de Cent, 401, en ple Eixample. El jurat ha tingut en compte “la seva capacitat de transferir a l’espai, alegria, creativitat i sabors asiàtics”.

🏅​ Premi a la sostenibilitat: La Forquilla del carrer de la Font d’en Canyelles, 88, a Nou Barris. Ha rebut el premi “pel seu ADN vinculat a la vida dels mercats de Barcelona i per la seva aposta per la sostenibilitat i pel compromís corporatiu”.

A més també s’han entregat dues mencions honorífiques:

​📜​ El Cafè del Centre del carrer Girona, 69 a l’Eixample. “Pels seus 150 anys d’història, com establiment emblemàtic de la ciutat vinculat al barri, amb gran sensibilitat per preservar la història i la tradició a la ciutat”.

​📜​ El restaurador Pere Chias. “Per la seva implicació i dedicació a la restauració de Barcelona, des del Gremi de Restauració, on ha estat durant 37 anys, 9 com a president, erigint-se en un ferm defensor de l’associacionisme”.

Tags: Barcelona, Premis, Restaurants

Notícies semblants: