Troben dos homes morts després que el seu veler naufragués a Port de la Selva


Segons informa la periodista Anna Punsí, dos homes de 76 i 78 anys de nacionalitat francesa han estat trobats morts aquesta matinada, després que el seu veler naufragués i xoqués contra un illot proper a Port de la Selva. Els dos homes haurien alertat de matinada a Salvament Marítim que havien xocat contra l’illa de Cap de Bol, després haurien sortit del vaixell i l’onatge els ha empès contra les roques, on han mort ofegats.

Els primers a arribar han estat la Policia local de Port de la Selva, posteriorment el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) i els Bombers. Els dos homes els han trobat surant a l’aigua. Malgrat que el servei mèdic ha intentat reanimar-los, no han pogut fer res per salvar-los la vida. A hores d’ara el veler continua encallat a la costa.

Tags: Accidents, Morts, Port de la Selva

Notícies semblants: