Mor l’exentrenador del Barça Terry Venables als 80 anys.


L’exentrenador del FC Barcelona entre els anys 1984 i 1987, Terry Venables va morir ahir als 80 anys. Ha estat la família qui ha emès un comunicat dient: “Estem totalment devastats per la pèrdua d’un meravellós espòs i pare que va morir pacíficament ahir després d’una llarga malaltia”. Venables va ser l’entrenador que va dur el Barça a disputar la seva primera final de la copa d’Europa que malauradament va perdre contra Steaua de Bucarest, en un partit disputat a Sevilla.

El Barça ha volgut recordar a Venables amb aquestes paraules publicades a les xarxes socials: “El FC Barcelona lamenta profundament la mort de Terry Venables, entrenador del Barça de 1984 a 1987. Les nostres condolences als seus estimats. Descansa en pau”.

En la seva trajectòria com a futbolista va ser un dels més destacats de la història del Chelsea i del futbol anglès, també va jugar al Tottenham i el Queens Park Rangers FC (QPR). Com a entrenador, va ser seleccionador d’Anglaterra, Austràlia, FC Barcelona, Tottenham,  Middlesbrough F.C. i Leeds United, entre altres.

Des d’aquí volem mostrar el nostre més sincer condol a la família i amics. Descansa en pau, que la terra et sigui lleu.

Recordem-lo amb l’actuació que va fer cantant al programa No passa res de la Trinca a TV3, l’any 1987. 👇​

Tags: BARÇA, Morts, Terry Venables

Notícies semblants: