El creador de les polèmiques croquetes de paella i xoriço comercialitzades al Regne Unit, es va formar a El Bulli de Ferran Adrià.


Aquests darrers dies ha sorgit una polèmica al Regne Unit per unes croquetes de paella i xoriço que està comercialitzant la popular cadena de supermercats Marks & Spencer, especialitzada en productes d’alimentació gurmet. Alguns afirmen que és un crim contra la paella valenciana, altres critiquen la barreja del xoriço amb la paella i hi ha qui es pensa que és una broma.

Tal ha estat la polèmica que fins i tot el tema ha arribat a ser portada del diari ‘The Times’. El que no havia transcendit fins ara és qui ha estat el creador d’aquesta curiosa croqueta. Es tracta del madrileny Omar Allibhoy que es va formar a Catalunya, concretament a El Bulli de Ferran Adrià.

El jove d’ascendència Índia per part de pare i espanyola per part de mare va començar a cuinar amb cinc anys. Després de treballar en diversos restaurants de Madrid, es va traslladar a Catalunya per acabar de formar-se en el restaurant de Ferran Adrià, on va estar treballant durant dos anys i després es va traslladar a Londres, on va obrir el seu primer restaurant l’any 2011.

Va fundar el grup de restaurants ‘Tapas Revolution‘ per a promoure la cuina espanyola, la cuina casolana i les tapes, al Regne Unit. L’any 2015 va ser nomenat Jove emprenedor del Regne Unit pel seu treball al capdavant de ‘Tapas Revolution‘.

Tags: Croquetes de paella i xoriço

Notícies semblants: