ACTUALITAT

Mor l’actriu val·lisoletana Concha Velasco als 84 anys.


L’actriu val·lisoletana Concha Velasco ha mort avui a Madrid als 84 anys. La famosa ‘chica ye-ye’, ha passat els darrers anys en una residència de gent gran pels problemes de mobilitat que patia.

Han estat els seus fills Manuel i Paco els encarregats de donar la trista notícia, emetent un comunicat dient: “Lamentem informar que la nostra mare, Concha Velasco ha mort avui dissabte 2 a les 02:00 a l’Hospital Puerta de Hierro de Majadahonda”.

Concha Velasco va treballar als escenaris fins als 82 anys, fins que l’any 2021 es va veure obligada a deixar-ho pels problemes de salut que tenia. Així es va acomiadar al Teatre Calderón de Valladolid, després de la seva darrera representació: “Gràcies per aquests aplaudiments tan afectuosos. Avui ha estat l’última representació que faré en el teatre. Els meus fills volen que deixi de treballar en el teatre, sobretot que no faci gires, així que serà l’última vegada que em vegin”

La seva llarga trajectòria professional li va reportar molts premis com el Goya d’Honor o el Premi Nacional de Teatre, entre molts altres. Concha Velasco ens deixa una vuitantena de pel·lícules i sempre la recordarem com una de les millors actrius del cinema espanyol.

Des d’aquí volem mostrar el nostre més sincer condol a la família i amics de l’actriu. Descansa en Pau, que la terra et sigui lleu.

Tags: Concha Velasco, Morts

Notícies semblants: