Montmeló perdrà la Fórmula 1, se’n va a Madrid


Segons avança el diari El Mundo, a partir del 2026 la competició de Fórmula 1 deixarà Montmeló per passar a disputar-se a Madrid, probablement en un traçat semiurbà als voltants del recinte firal d’Ifema i Valdebebas, on el Real Madrid té la seva seu esportiva.

Fa 42 anys que aquesta competició automobilística va abandonar el circuit del Jarama. A l’espera que s’emeti el comunicat oficial, El Mundo ha avançat la notícia, indicant que les negociacions s’han dut amb la màxima discreció amb el president d’Ifema, el suport de la presidenta de la Comunitat Isabel Díaz Ayuso i l’alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida.

L’organització del GP de Madrid, serà 100% amb capital privat. Ara sortirà a concurs per triar el promotor privat que es farà càrrec de la inversió necessària i l’organització de les curses. Es preveu que a principis d’any ja es tinguin més dades sobre el projecte.

Segons la citada publicació el circuit serà de 5 km al voltant dels pavellons d’Ifema, amb la sortida i arribada a la porta principal del recinte firal, creuarà la M-11 per seguir en paral·lel a la Ciutat Esportiva del Real Madrid. El pressupost és de 100 milions d’euros i es preveu que tingui un impacte anual d’uns 500 milions d’euros per la capital madrilenya.

Tags: Formula 1, Madrid, Montmeló

Notícies semblants: