ACTUALITAT

L’actriu catalana Itziar Castro mor als 46 anys


L’actriu barcelonina de 46 anysItziar Castro, ha mort aquesta passada nit mentre es banyava en una piscina a la localitat de Lloret de Mar. Encara que de moment no ha transcendit el motiu de la mort, tot apunta que podria ser a causa d’un infart.

Va néixer a Barcelona l’any 1977 i es va fer molt popular per interpretar el paper de Goya en la sèrie Vis a Vis i per les pel·lícules com Campeones o Pieles, per la que va ser nominada als Goya com a millor actriu revelació. També va participar en sèries com El cor de la Ciutat, Hospital Central o Algo que celebrar, així com en llargmetratges com Blancaneus.

El seu gran amic i director de cinema Frankie De Leonardis, ha donat la notícia a través de les xarxes socials, amb aquest missatge: “És amb profund pesar que informem de la defunció de la talentosa actriu Itziar Castro, ocorreguda la passada nit. Amb una carrera destacada en la indústria de l’entreteniment, Castro va deixar una empremta inesborrable amb la seva notable actuació i carisma”. Segons recull De Leonardis, la família demana respecte i privacitat en aquests difícils moments.

Des d’aquí volem mostrar el nostre més sincer condol a la família i amics de l’Itziar. Descansa en Pau, que la terra et sigui lleu.

Tags: Itziar Castro, Morts

Notícies semblants: