ACTUALITAT

Mor l’actriu catalana Daniela Costa als 42 anys


Fa tot just una setmana ens deixava l’actriu catalana Itziar Castro amb tan sols 46 anys, avui tenim una altra trista notícia, la mort de la també actriu barcelonina Daniela Costa als 42 anys, ha estat el seu company de professió, Miguel Angel Muñoz qui ha difós la notícia a través de les xarxes socials amb aquest missatge:

“No doy crédito con la vida ❤️‍🩹
Nos lo pasamos muy bien haciendo MAV juntos…
Descansa en Paz Daniela Acosta 🥺
Familiares y amigos más cercanos, os acompaño en el sentimiento” 🙏🏼

La seva trajectòria professional es va iniciar l’any 1998 participant en pel·lícules com ‘Subjúdice’ o ‘Me llamo Sara’, per després passar al món de la televisió amb intervencions en sèries com ‘El comisario’, ‘Al salir de clase’, ‘Mis adorables vecinos’ o ‘Lalola’, entre altres.

Daniela deixa un fill de la seva relació amb el també actor Oskar Salcedo. Des d’aquí volem mostrar el nostre més sincer condol a la família i amics de Daniela Costa. Descansa en pau, que la terra et sigui lleu.

Tags: Daniela Costa, Morts

Notícies semblants: