Mor un home de 86 anys després que dos homes entressin a robar a casa seva a Tàrrega


Els Mossos d’Esquadra busquen a dos homes que aquesta matinada han entrat a robar en una casa de Tàrrega i han matat a un home de 86 anys. Els Mossos han rebut l’avís de què s’estava produint un incident en un domicili de la capital de l’Urgell a les 4:50 h.

Segons publica la periodista de successos Anna Punsí al seu perfil de X, dos homes haurien entrat per la finestra d’una casa del carrer Segarra cap a dos quarts de cinc de la matinada i ha estat la dona de la víctima la que ha donat l’alerta dient que estaven agredint a l’home i posteriorment s’ha sentit un tret que ha acabat amb la vida de l’home.

“Els dos homes que han matat un home gran a casa seva al c/Segarra de Tàrrega han lligat primer el germà de la víctima, que vivia amb el matrimoni. I han anat cap al dormitori de la parella. S’han despertat de cop i l’home li ha demanat a la seva dona una arma que tenia guardada”, publica Anna Punsí.

Malgrat que fins al lloc dels fets s’han personat diverses unitats dels Mossos i Policia Local, així com la ràpida assistència dels Serveis d’Emergència Mèdica, no han pogut fer res per salvar la vida de la víctima.

De moment no hi ha detencions ni se sap exactament el que ha passat, la principal hipòtesi seria que els dos homes han entrat a robar i el propietari de la casa s’ha enfrontat a ells. Els Mossos han obert la corresponent investigació.

Tags: Mort, Robatori, Tàrrega

Notícies semblants: