ACTUALITAT

Sabeu quin és el caganer més venut al llarg de la història de l’empresa Caganer?


Fa trenta-un anys Anna Maria Pla, va començar amb el negoci de fer caganers de forma artesana a Torroella de Montgrí, l’actual Caganer.com, que ara porten els seus fills Marc i Sergi Alós. Avui en dia a més del taller que continuen tenint al Baix Empordà, tenen cinc botigues a Barcelona, una a Madrid i venen caganers a tot el món.

Molts han estat els caganers que han fet, afegint cada any nous models en funció de l’actualitat del moment, però el caganer més han venut al llarg d’aquests trenta-un anys ha estat el de Leo Mesi que ja compta amb sis models diferents. Fins a l’any passat en tenia dos amb la samarreta del Barça, un amb l’equipació del Paris Saint-Germain i un altre amb la de la selecció argentina.

Aquest any han afegit dos nous models, un amb l’equipació del seu actual equip, l’Inter de Miami i un altre aixecant la copa del Mundial de Qatar que va guanyar amb la selecció argentina.

L’any passat fins i tot a pocs dies per Nadal, es va esgotar a tota Catalunya el que vestia amb l’equipació de la seva selecció, ja que tot just una setmana abans s’havia disputat la final del Mundial de Qatar on la selecció argentina va quedar campiona guanyant a França en la tanda de penals.

 

Tags: Caganer.com Caganer més venut

Notícies semblants: