Què fa un tigre passejant-se per l’Estadi de Montjuïc?

Foto: FC Barcelona

El Barça ha publicat a les seves xarxes socials un original vídeo on es pot veure un tigre passejant-se per l’Estadi de Montjuïc, no és un tigre real, segurament està fet amb la IA, tan de moda en aquests darrers temps. El motiu no és un altre que donar-li la benvinguda al nou fitxatge, el brasiler Vitor Roqué que ha arribat aquest matí a Barcelona.

Vitor Hugo Roque Ferreira, de tan sols 18 anys, passarà el reconeixement mèdic i segurament es posarà a les ordres de Xavi Hernández el pròxim divendres on ja participarà en el primer entrenament amb el Barca.

El davanter brasiler és conegut al seu país com a ‘Tigrinho i amb un tigre passejant-se per la gespa de l’Estadi, és com el Barca ha volgut donar la notícia de la seva arribada. El club també ha publicat les primeres fotos del jove jugador a Barcelona.

Tags: FC Barcelona, Vitor Roqué

Notícies semblants: