Per vuitè any consecutiu, l’Hospital Clínic el millor hospital de Catalunya


Per vuitè any consecutiu l’Hospital Clínic de Barcelona ha estat el millor centre hospitalari de Catalunya, segons l’Índex d’Excel·lència Hospitalària (IEH) que des de fa vuit anys elabora l’Institut Coordenades de Governança i Economia Aplicada, valorant l’excel·lència dels centres hospitalaris de l’Estat tant públics com privats.

Cada any elaboren aquest índex en tres categories: IEH General amb els 10 millors hospitals de l’Estat, IEH autonòmic amb els 5 millors hospitals de cada comunitat i l’IEH Especialitats els millors en 12 especialitats mèdiques.

Els 5 millors hospitals de Catalunya

1. Hospital Clínic
2. Hospital Universitari Vall d’Hebron
3. Centre Mèdic Teknon
4. Hospital Quironsalud Barcelona
5. Hospital de Sant Pau.

Els 10 millors hospitals de l’Estat

1. Hospital Universitari Fundació Jiménez Díaz – Madrid
2. Hospital Universitari La Paz – Madrid
3. Hospital Universitari Gregorio Marañón – Madrid
4. Hospital Clínic – Barcelona
5. Hospital Universitari Vall d’Hebron – Barcelona
6. Hospital Ruber Internacional – Madrid
7. Hospital Universitari Clínico San Carlos – Madrid
8. Hospital Universitari i Politècnic La Fe – València
9. Centre Mèdic Teknon – Barcelona
10. Hospital Quironsalud Barcelona – Barcelona

Pel que fa a especialitats, l’Universitari Vall Hebron destaca en Cirurgia General i Aparell Digestiu, Oncologia Mèdica i Pediatria; el Clínic en Pneumologia, Reumatologia i Urologia i el Centre Mèdic Teknon en Urologia i Neurologia.

Per l’elaboració d’aquests índexs, l’Institut Coordenades de Governança i Economia Aplicada (ICGEA), valora la qualitat assistencial, el servei hospitalari, el benestar i satisfacció del pacient, la capacitat innovadora, l’atenció personalitzada i l’eficiència en l’ús dels recursos assignats.

Tags: Millors Hospitals

Notícies semblants: