Si us vau perdre l’espectacle Cap d’Any de Barcelona, amb focs i drons, aquí teniu unes imatges


Un espectacle de música, pirotècnia i drons van donar ahir a la nit la benvinguda al 2024 a l’avinguda de la Reina Maria Cristina de Barcelona, plena de gom a gom i dins d’unes fortes mesures de seguretat.

Quasi 500 drons van il·luminar el cel de Montjuïc a 250 metres d’altura, dibuixant figures icòniques de la ciutat, com el famós panot, el perfil de Barcelona, el mapa de l’Eixample, el modernisme, l’escut de la ciutat, Floquet de Neu o l’Orca Ulises, sense oblidar detalls sobre els esdeveniments que acollirà la ciutat aquest 2024, com la Copa Amèrica de Vela o els 12 grans de raïm protagonistes principals de la nit de Cap d’Any.

Aquest any amb aquest espectacle es va voler retre homenatge a Barcelona i la seva relació amb el mar. La companyia encarregada de la festa ha estat la francesa Groupe F, dirigida per Christophe Berthonneau, que també gestionaven l’espectacle de diferents ciutats de països com Dubai, Franca o Sèrbia.

A causa de la sequera que estem patint a tota Catalunya, ahir a la nit no es va poder veure la Font Màgica que sempre, en dies assenyalats,  omple de llum i color Montjuïc.

Tags: Barcelona, cap d'any, Montjuic

Notícies semblants: