Innocentada preocupant d’un pilot d’avió a l’aeroport de Barcelona


El passat 28 de desembre, dia dels innocents, un pilot de l’aerolínia Vueling que havia d’enlairar-se de l’aeroport de Barcelona amb destinació a Eivissa, se li va ocórrer fer una broma una mica preocupant pels passatgers.

Segons informa el Diari de Mallorca, era l’últim vol de la nit del dijous 28, tots els seients ocupats i l’avió a punt d’enlairar-se, quan el comandant, després de presentar-se a ell mateix i a la tripulació, diu: “Sento informar-los que sortirem una mica més tard del previst perquè jo i el meu pilot estem llegint el manual d’instruccions de l’avió per a saber com enlairar-nos, però no es preocupin, crec que al final ho aconseguirem”.

Alguns passatgers es van donar que era el dia dels innocents i ràpidament van captar la broma, però altres es van quedar realment descol·locats i preocupats, sense saber què fer.

Tags: bromes, Dia Innocents

Notícies semblants: