S’enfonsa al riu Tàmesi el vaixell que servia de seu a la Penya Blaugrana de Londres.

Foto: Penya Blaugrana London

El passat dijous al voltant del migdia el vaixell del Bar&Co que estava amarrat a un port del riu Tàmesi i que també era la seu oficial de la Penya Blaugrana London, es va enfonsar a causa de les fortes tempestes de pluja que està patint aquests dies la capital anglesa.

L’Agència Marítima i de Guardacostes del Regne Unit va informar que el vaixell que des de fa quinze anys acollia el Bar&Co, es va enfonsar al moll Temple de Londres per la pujada del nivell del riu i les fortes pluges. Afortunadament no hi ha cap ferit. La penya va haver de suspendre la retransmissió del partit del passat divendres que el Barça jugava a Las Palmas.

La Penya Blaugrana London en solidaritat amb Bar&Co ha iniciat una campanya de micromecenatge demanant donatius per poder ajudar a la direcció del bar i al seu personal en aquests moments difícils. Bar&Co era un estimat negoci familiar que operava com a restaurant i lloc de festa des del 2008 en un carismàtic vaixell amarrat al riu Tàmesi. L’objectiu és recaptar 5.000 lliures i a hores d’ara ja han recaptat 1.845 £. Si voleu col·laborar ho podeu fer ​👉​ aquí.

Tags: Londres, Penya blaugrana

Notícies semblants: