Tanca després de més de 60 anys d’existència un emblemàtic cinema de Barcelona


Segons avança El Periodico, el cinema Comèdia de la cantonada del Passeig de Gràcia amb la Gran Via de Barcelona, tancarà el pròxim diumenge 14 de gener. El Comèdia ubicat en el que va ser el Palau Marcet, construït entre el 1887 i 1890 per l’arquitecte Tiberi Sabater, va començar com a teatre abans de la Guerra Civil amb el nom de Teatre de la Comèdia i un cop acabada la guerra es va consolidar com a teatre, fins que l’any 1960 es va convertir en cinema.

Va projectar el seu primer film el 19 de desembre de 1960 amb ‘Un grito en la niebla‘ de David Miller amb Doris Day com a protagonista. Als anys 90 es va convertir en un local multisales. Des de l’any 2017 el Comèdia és propietat de la companyia Yelmo Cines.

Malauradament, Barcelona es queda sense unes de les sales més emblemàtiques i cèntriques de la ciutat.

Tags: Cinemes, Comèdia, Tancament

Notícies semblants: