Gerard Piqué anuncia que troba a faltar el futbol i aviat tornarà


El novembre del 2022 Gerard Piqué va abandonar el futbol professional i el club que tant estima des de petit, el Barça. Es va acomiadar amb un emotiu missatge on deia que “no és un adeu per sempre, vaig néixer al Barça i moriré al Barça”. Ha estat poc més d’un any allunyat del futbol tradicional, però s’ha dedicat a treballar per un altre model de futbol, la Kings League.

Ara a través del seu perfil de la xarxa X, anuncia que troba a faltar el futbol i aviat tornarà, en aquesta ocasió no com a jugador, sinó com a entrenador. El que no ha especificat si serà en el futbol tradicional o la Kings League i tampoc a quin equip podria entrenar, potser per començar podria fer-ho amb el seu club, l’Andorra.

Haurem d’esperar a finals de setmana per tenir més detalls, segons indica l’ex defensa del Barça en el mateix post. Potser algun dia el veurem a la banqueta del Barça, seguint la trajectòria de Pep Guardiola i Xavi Hernández. Molts han estat els comentaris al seu missatge, entre ells algun que li recriminen que no ho hagi fet en català.

Tags: entrenador, Gerard Piqué

Notícies semblants: