ACTUALITAT

TV3 i 3Cat passaran a emetre només en alta definició (HD) a partir de la setmana vinent.


A partir de dimarts vinent tots els canals de TV3 i 3Cat passaran a emetre només en alta definició (HD), per tant, TV3 que ara també està disponible en definició estàndard (SD) desapareixerà definitivament i per sintonitzar-la en televisors antics que no siguin HD, s’haurà de disposar d’un descodificador TDT HD. En els aparells HD haurem de resintonitzar i buscar el canal TV3 HD. La resta de canals de la televisió catalana, 3/24, Esports3 i SC3/33 es convertiran automàticament en canals HD i no caldrà resintonitzar els aparells.

A partir del 14 de febrer es produirà l’apagada general del SD i totes les cadenes de televisió hauran de canviar a l’alta definició (HD), TV3 ha decidit fer-ho un mes abans, la matinada del 16 de gener, coincidint amb el 40è aniversari de les emissions regulars de la cadena.

Amb aquesta modificació guanyarem en qualitat d’imatge i so, però els televisors que no tinguin tecnologia HD, hauran de tenir un descodificador per poder continuar amb l’oferta de TV3 i 3Cat i a partir del 16 febrer de la resta de canals de l’Estat. La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals ha posat un servei d’atenció a l’audiència per resoldre qualsevol dubte sobre el canvi de tecnologia, a través del telèfon 012.

Tags: Apagada SD, HD, TV3

Notícies semblants: