Mor el pilot català Carles Falcón a conseqüència d’un accident de moto al Dakar


El pilot tarragoní Carles Falcón de 45 anys ha mort avui, després de patir un accident de moto en la segona etapa de la 46a edició del Ral·li Dakar. Ha estat el seu equip Twin Trail Racing Team l’encarregat de donar la trista notícia amb aquest comunicat:

“Aquest dilluns en Carles ens ha deixat. L’equip mèdic ha confirmat que els danys neurològics causats per l’aturada cardiorespiratòria en el moment de l’accident han estat irreversibles”.

En l’accident el pilot català va patir un edema cerebral, la fractura de la vèrtebra C2, de cinc costelles, de la mà esquerra i la clavícula. Des del dilluns 8 de gener va estar ingressat en un hospital de Riad, fins que els metges van autoritzar el seu trasllat al nostre país en un avió medicalitzat, però en coma i en estat crític.

TwinTrain Racing destaca d’en Carles que “era una persona somrient, sempre activa i que gaudia amb passió de tot el que feia, en especial de les motos”. Malauradament, ha mort fent el que era el seu somni, participar en el Dakar. Des d’aquí volem mostrar el nostre més sincer condol a la família i amics d’en Carles. Descansa en pau, que la terra et sigui lleu.

 

Tags: Carles Falcón, Morts

Notícies semblants: