Aitana Bonmatí, Messi i Guardiola els grans triomfadors dels premis ‘The Best’


Ahir al vespre es va celebrar a Londres la gala d’entrega dels premis The Best’ que atorga la FIFA als millors professionals del món del futbol. La catalana de Vilanova i la Geltrú, Aitana Bonmatí del FC Barcelona es va imposar a les altres dues finalistes, Jennifer Hermoso que actualment juga a Mèxic i Linda Caicedo del Real Madrid.

La centrecampista del Barça ha tancat la seva millor temporada, amb la Lliga, la Champions, la Supercopa i el Mundial amb la selecció espanyola. En l’aspecte personal ha estat la jugadora més valorada en els MVP de la Champions, la màxima golejadora de la Supercopa, Pilota d’Or del Mundial, Premi de la UEFA a la millor jugadora d’Europa i Pilota d’Or 2023.

En la categoria masculina el guanyador ha estat Leo Messi i el ‘The Best’ al millor entrenador ha estat per Pep Guardiola. Enhorabona a tots tres.

Tags: Aitana, Guardiola, Messi, Premis The Best

Notícies semblants: