Barcelona disposarà un alcalde de nit per coordinar l’activitat nocturna.


Aquest matí, l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni ha anunciat en el programa ‘Cafè d’Idees’ de RTVE, que Barcelona disposarà d’un alcalde de nit per a coordinar tota l’activitat nocturna de la ciutat, quan es formi el nou govern municipal que ha de sorgir d’un acord, possiblement amb els comuns o Xavier Trias.

La figura de l’alcalde de nit va ser una proposta d’ERC en la campanya electoral del 2019 que Collboni va afegir al seu programa electoral del 2023. Segons ha explicat, seria una figura amb un equip i un pressupost al darrere per a coordinar l’activitat nocturna, sobretot pel que fa a la cultura i l’oci nocturn, com es fa en altres ciutats com Nova York, París o Londres.

Quan li pregunten sobre la persona que podria agafar aquesta responsabilitat, no ha volgut contestar, ja que té la porta oberta a cedir aquest càrrec al partit amb qui finalment arribin a un acord.

Tags: Alcalde de nit, Barcelona

Notícies semblants: