Polèmica a València per la cancel·lació d’un concert de The Tyets i Julieta


Ahir a la nit, The Tyets i Julieta havien de celebrar un concert a la localitat de Mislata a València, però tan sols quatre hores abans l’ajuntament en mans del PSOE, va tancar i precintar la sala Repvblicca, argumentant que s’havien venut més entrades de l’aforament permès, cosa que neguen tant els artistes com la promotora del concert Pro21Cultural i la sala i així ho fan públic a través de les xarxes socials.

The Tyets s’han pronunciat amb aquestes paraules: “Hem flipat amb les notícies que afirmen que es van vendre més entrades del compte. Heu de saber que són falses. L’aforament de la Sala Repvblicca porta més de 30 anys essent de més de 1.350 persones. I es van posar a la venda només 1.300 entrades pensant, precisament, en la comoditat del públic” i parlen de “traves administratives” i que “olora a socarrim polític”.

La productora Pro21Cultural ja ha iniciat el procediment de devolució de les entrades i la sala Repvblicca ha anunciat que emprendran accions legals contra el tancament. “Des de l’ajuntament fa molts anys que intenten tancar-nos la sala. Primer, fent una ordenança municipal per capar l’aforament del recinte que té un aforament legal de seguretat de 1.700 persones, certificat i testat pels organismes competents”, diuen els responsables de la sala.

Tags: Concerts, The Tyets

Notícies semblants: