Xavi Hernández anuncia que deixarà el Barça a final de temporada


Després de la derrota ahir a la tarda del Barça davant el Vila-real a l’Estadi de Montjuïc per 3-5, l’entrenador Xavi Hernández va anunciar que a final de temporada, és a dir el 30 de juny, deixarà la banqueta del Barça, renunciant així al contracte que tenia fins a l’any 2025.

Escoltem les seves paraules ​👇​

Ara la incògnita és qui serà el nou entrenador, algunes veus apunten per Rafa Márquez que actualment entrena el Barça Atlètic. Ahir mateix quan va acabar el partit que jugava a Fuenlabrada, el tècnic mexicà va contestar una pregunta al respecte amb aquestes paraules: “A una oportunitat així no li pots dir que no”, malgrat que fonts del club afirmen que el seu lloc és el filial.

Tags: BARÇA, dimisions, Xavi Hernandez

Notícies semblants: