El vídeo d’un còmic alemany on respon a una noia que es queixa que a Catalunya es parli català

Foto: Facebook  Shahak Shapira

L’humorista alemany d’origen israelià Shahak Shapira, ha publicat un vídeo que ben aviat s’ha fet viral a les xarxes socials. Durant una actuació que va fer a Barcelona, una noia del públic es queixa que a Catalunya es parli català. Tot va començar quan Shahak li pregunta a la noia si viu aquí i ella li contesta que sí, però afegeix “per desgràcia”, l’humorista es queda sorprès per la resposta i ella diu que el problema és que viu “en un lloc on la gent només parla català”.

Quan el públic afirma que això no és veritat, ella diu que viu a la Catalunya interior i allà només parlen català. Shahak li contesta mig de broma “Noia, no pots anar a un lloc i preguntar per què parleu la llengua que se suposa que es parla aquí. Si vas a França i els hi preguntes per què parlen francès, t’assassinaran, o potser agrediran amb una baguette seca de fa una setmana”.

El més bo de tot és quan l’humorista li pregunta a la noia de què treballa i ella respon que és traductora. “Ets traductora i et queixes que tothom parli català al teu voltant? Què coi? L’únic motiu que tinguis feina és que ells no parlen anglès!”, afegeix Shahak mentre el públic riu.

Després de veure com s’ha fet viral a Catalunya el seu vídeo, el còmic en un post de X diu: “No estic segur del que ha passat, però m’he convertit en una mena de símbol del moviment d’alliberació català i he estat rient tot el dia, perquè només soc un idiota amb un micròfon i ningú hauria de recórrer a mi per obtenir respostes sobre res”.

Per acabar en un altre post diu: “Vaig engegar una senyora simpàtica per com els catalans haurien de parlar català a Catalunya i ara els catalans ho comparteixen en català i no entenc res. És molt irònic”.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida por Shahak Shapira (@shahak)

Tags: Parlar Català

Notícies semblants: