ACTUALITATCUINA

Els tres supermercats que ven la millor carn d’Espanya són catalans.


Segons un informe de l’Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) elaborat a partir de l’estudi de la carn que venen una vintena de cadenes de supermercats de tot l’Estat, el que millor carn té a la venda és català i opera només a Catalunya, concretament Esclat del Grup Bonpreu, en segona posició trobem a Bonpreu i, en tercer lloc, un altre català BonÀrea, en aquest cas empatat a punts amb Hipercor.

L’OCU destaca d’Esclat l’àmplia varietat, la frescor, l’etiquetatge i el compromís amb l’origen i el benestar animal. L’estudi s’ha fet sobre les principals carns que es consumeixen: vedella, porc, pollastre i xai.

Els supermercats que venen la millor carn de l’Estat

1. Esclat – 84 punts
2. Bon Preu – 83 punts
3. Bon Àrea – 79 punts
4. Hipercor – 79 punts
5. Aldi – 78 punts
6. Consum – 78 punts
7. Supercor – 78 punts
8. El Corte Inglés – 78 punts

Pel que fa als pitjors valorats són Alcampo amb 60 punts i Dia amb 59. Malgrat que no tinguin la millor carn l’avantatge d’aquests establiments és el preu més econòmic que en aquests temps de crisi moltes famílies és l’única possibilitat de menjar carn que tenen.

Tags: BonÀrea, Bonpreu, Esclat, Millor carn, Supermercats

Notícies semblants: