ACTUALITAT

L’actriu Cayetana Guillén Cuervo explica per primer cop que va ser violada als sis anys

L’actriu Cayetana Guillén Cuervo, filla de l’actriu catalana Gemma Cuervo, explica per primer cop que va ser violada quan tenia sis anys en un camp que hi havia a prop de casa seva. Aquesta revelació l’ha fet en el documental Mapa a Pandataria que ofereix la plataforma gratuïta CaixaForum+.

Mapa a Pandataria, produït per Cultura Inquieta Films amb la col·laboració de CaixaForum+ és un documental que mostra com es va gestar l’obra de teatre Pandataria, és un relat de les pors i dubtes de qualsevol ésser humà. Un documental amb la dansa i la diversitat com a protagonistes, amb Cayetana Guillén Cuervo, el coreògraf Chevi Muraday i el raper Elio Toffana.

Pandataria és una illa italiana del mar Tirrè, actualment anomenada Ventotene, on els romans desterraven a les dones adúlteres, poderoses i independents. En Mapa a Pandataria, els tres protagonistes reflexionen com havia de ser l’exili que van patir aquestes persones marginades de la societat.

Després de veure la valentia que tenien els seus companys explicant experiències de les seves vides, Cayetana Guillén Cuervo, va decidir confessar que quan tenia sis anys va ser violada. “Vaig patir una agressió sexual molt fort quan tenia sis anys, en un camp. Els meus pares no em deixaven sortir a aquell camp, però un dissabte al matí que ells no hi eren a casa, va passar aquella violació amb sis anys”, explica l’actriu. Ella no havia parlat mai d’aquest fet, però malgrat que ho recorda perfectament, no vol que estigui present en la seva vida.

Mapa a Pandataria també compta amb la col·laboració especial de la mare de Cayetana, l’actriu catalana Gemma Cuervo, l’actor i raper El Langui i l’artista multidisciplinari Okuda San Miguel.

Tags: Actriu, Cayetana Guillén Cuervo, Violació

Notícies semblants: