CIUTATS

Ja heu vist l’espectacular ‘mapping’ de la Casa Batlló d’aquest any?


L’últim cap de setmana de gener, la Casa Batlló ens va oferir un espectacular ‘mapping’ obra de l’artista argentina Sofia Crespo. Un ‘mapping’ que uneix la biologia amb la intel·ligència artificial, com feia Gaudí amb l’arquitectura i la natura.

Sota el títol ‘Structures of Being’ (estructures de l’ésser), l’últim dissabte i diumenge de gener vam poder gaudir d’un espectacle increïble amb música de Robert M. Thomas que van interpretar músics de Barcelona com l’organista Juan de la Rubia o el quartet de corda Cosmos Quartet.

Sofia Crespo va voler transmetre les inspiracions de Gaudí, i per això va estudiar les diferents espècies que l’arquitecte del modernisme va plasmar a la seva obra, com minerals o petxines. Davant la Casa Batlló cada dia s’apleguen centenars de turistes per fer fotografies, davant una de les cases més emblemàtiques de la ciutat.

Tags: Casa Batlló, Mapping

Notícies semblants: