ACTUALITAT

Nou servei de CaixaBank, enviament de diners en efectiu a domicili

CaixaBank en col·laboració amb Correus ha posat en marxa un nou servei per a tots els seus clients, l’enviament de diners en efectiu a domicili. Aquest nou servei serà molt útil per a les persones grans que no es puguin desplaçar fins a una sucursal bancària i en especial per aquells residents en pobles petits que no disposen de cap oficina ni caixer automàtic.

El procediment és molt senzill, els clients de CaixaBank només hauran de trucar a un dels dos telèfons gratuïts habilitats per aquest servei, 900 40 40 90 o 900 365 065 i demanar la quantitat desitjada des de 60 € fins a un màxim de 500 €.

Un cop feta la petició, CaixaBank entregarà els diners a Correus que serà qui els durà fins al domicili del client.  CaixaBank no cobrarà per aquest servei, el client només haurà de pagar els 7,15 € corresponent a la taxa que aplica Correus per les entregues a domicili. En una segona fase CaixaBank i Correus estan estudiant que els clients puguin ingressar i retirar efectiu en les oficines de Correus.

Tags: CaixaBank, Correus, enviament diners a domicili

Notícies semblants: