ACTUALITAT

El Mobile World Congress tanca amb 101.000 assistents.

Foto: magradacatalunya.cat

L’edició d’enguany del Mobile World Congress (MWC), l’esdeveniment dedicat a la tecnologia més important del món, ha tancat avui un total de 101.000 assistents de 205 països, la millor xifra des del 2019. Durant aquesta setmana Barcelona i l’Hospitalet de Llobregat s’han convertit en el centre mundial de la tecnologia.

Pel que fa a la participació de Catalunya, aquest any s’ha batut un rècord, segons la secretaria de Polítiques Digitals de la Generalitat, Gina Tost i Faus, en total han participat 360 empreses catalanes i un 12% d’elles han tancat acords de negoci amb una previsió d’ingressos de 18,4 milions d’euros.

Una altra de les bones notícies per a Catalunya, ha estat que l’empresa que ha guanyat el premi per a emprenedors i empreses emergents, els 4YFN Awards 2024, ha estat la catalana Qilimanjaro Quantum Tech, dedicada a la computació quàntica, amb seu a Barcelona. El premi està dotat de 20.000 euros que els permetran continuar desenvolupant xips quàntics i podran participar en una de les conferències que els 4YFN facin l’any vinent.

Foto: magradacatalunya.cat – El nou dron dels Mossos d’Esquadra.
Tags: Catalonia, Mobile World Congress

Notícies semblants: