Núria Picas enganxa i redueix el ‘paio’ que li ha robat la motxilla a l’aeroport del Prat.

Foto: Instagram Núria Picas

Aquesta setmana la corredora de muntanya manresana Núria Picas va patir un furt mentre descarregava l’equipatge del seu cotxe a l’aeroport del Prat. Aprofitant que ella estava traient les maletes del cotxe, el lladre li ha pres la motxilla on duia el passaport i el mòbil. El que no sabia el lladre és que la Núria sortiria corrent darrere ell i s’enfrontava a una de les millors corredores de trail running, campiona de la Copa del Món d’Ultra trails l’any 2012 i ex-bombera de la Generalitat de Catalunya.

La Núria ha sortit corrent darrere el lladre i ha aconseguit atrapar-lo i reduir-lo i així recuperar la seva motxilla amb la documentació necessària per a viatjar a les illes Lofoten a Noruega on ha de participar en una experiència col·lectiva d’esquí de muntanya.

El més sorprenen de tot de l’ensurt i pel que la Núria està indignada, és que un cop atrapat “el paio”, com diu ella, els agents de seguretat de l’aeroport del Prat l’han deixat anar, “campar lliurement en un tancar i obrir d’ulls”, publica al seu perfil d’Instagram.

Aquest cap de setmana passat va participar en la prova de Marathon de la The North Face Transgrancanaria de 84 km, però a la meitat es va haver de retirar per unes molèsties en el genoll. La Núria comenta en el seu Instagram, que això li va servir d’entrenament per a poder atrapar el lladre.

Així ho explica ella mateixa en el seu perfil d’Instagram 👇

Tags: Aeroport del Prat, Núria Picas, Robatoris

Notícies semblants: