ACTUALITAT

Mor Akira Toriyama, el creador de ‘Bola de Drac’ als 68 anys.


Segons informa la companyia Capsule Corporation Tokyo, el creador de la sèrie d’animació ‘Bola de Drac’ o Dr. Slump, Akira Toriyama va morir l’1 de març, als 68 anys a causa d’un hematoma subdural agut, la formació d’un coàgul al cervell.

Toriyama va néixer el 5 d’abril de 1955 a Nagoya (Japó) i allà va viure la gran part de la seva vida. Va començar a treballar en el món de la publicitat, però aviat es va passar al manga que era la seva gran passió. La seva obra més coneguda i famosa a tot el món va ser ‘Bola de Drac’.

Akira Toriyama estava casat amb una artista de manga, Yoshimi Kato, amb qui va tenir dos fills, Sasuke i Kikka. El funeral s’ha fet abans que transcendís la notícia per preservar la intimitat de la família. “Pels desitjos de la persona afectada, rebutjarem qualsevol missatge de condol o ofrenes. Us sol·licitem amablement que us abstingueu de realitzar entrevistes a la família”, es pot llegir en el comunicat.

Tags: Akira Toriyama, Bola de Drac, Morts

Notícies semblants: