ACTUALITAT

Nova campanya amb cotxes fúnebres per a conscienciar sobre el perill de l’alcohol i drogues en la conducció.


El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena i el director deL Servei Català de Trànsit, Ramon Lamiel han presentat una nova campanya de conscienciació per evitar el consum d’alcohol i drogues durant la conducció, amb l’objectiu de reduir el nombre d’accidents i de víctimes mortals i ferides a les carreteres.

Durant la presentació, el conseller va voler destacar que “4 de cada 10 conductors que moren a la carretera han consumit alcohol o drogues” i que les xifres “són una tragèdia que no es pot acceptar”. L’objectiu és arribar a les zero víctimes a les carreteres.

El lema de la campanya és Dalt del cotxe, 0′0″ i consistirà a publicitar escenes quotidianes on una persona beu alcohol o consumeix drogues i després decideix agafar el cotxe, i el resultat final és la tragèdia. L’àudio que acompanya aquestes escenes és una versió inquietant de la cançó popular ‘Dalt del cotxe’, cantada per una nena, que apareix al final de l’espot, un cop ja s’ha produït l’accident, mirant a càmera per interpel·lar a l’audiència.

A més dels espots publicitaris, falques, articles en premsa o mitjans digitals, dos vehicles fúnebres amb el lema de la campanya es desplaçaran durant un mes per tota Catalunya, per conscienciar sobre la incompatibilitat de combinar alcohol i altres drogues amb la conducció i el fet que aquestes substàncies provoquen una de cada tres morts en accident de trànsit.

Tags: alcohol, Campanya, drogues, Trànsit

Notícies semblants:

Últimes Notícies