L’actor Leonardo DiCaprio decideix invertir en una empresa emergent catalana


L’actor nord-americà protagonista de Titanic, Leonardo DiCaprio ha decidit invertir en una empresa emergent catalana dedicada a les energies renovables. L’any 1998 DiCaprio va crear una fundació amb el seu nom, que executa projectes per a la protecció de la biodiversitat, per a lluitar contra el canvi climàtic, els incendis forestals, la desforestació dels boscos, protecció dels oceans i l’escalfament global del planeta.

En la línia de l’objectiu de la Fundació Leonardo DiCaprio, ara l’actor vol invertir en l’empresa SolarMente, fundada l’any 2020 amb seu al barri de Poblenou de Barcelona. SolarMente es dedica a l’assessorament i instal·lació de plaques fotovoltaiques per subscripció. Aquesta és la primera inversió que DiCaprio realitza a Catalunya i a Espanya.

Segons l’empresa, tan bon punt li van proposar, l’actor va accedir ràpidament. Segons el diari Expansión, la inversió es podria materialitzar abans de final d’any, amb un capital d’entre 8 i 14 milions d’euros.

Tags: inversions, Leonardo DiCaprio

Notícies semblants: