La caiguda del robot cambrer d’Alimentària que s’ha fet viral a les xarxes.


Ahir el programa Els Matins de TV3 feia un reportatge des del recinte Gran Via de Fira de Barcelona on aquesta setmana se celebra Alimentària. La reportera volia mostrar com actua un robot cambrer amb forma humanoide que s’encarrega de fer les reserves dels clients d’un restaurant i els acompanya a la taula.

El robot li pregunta a la reportera com es diu, si tenia reserva, si vol la taula per ara o més tard, quantes persones són i li diu: “Si us plau, seguiu-me a la taula” i quan comencen a caminar, el robot cau després de no haver detectat un esgraó. Sembla que l’errada ha estat a causa de la configuració del robot, es veu que on hi havia l’esgraó li havien d’haver configurat com si hi hagués una paret, llavors ell ja no hauria passat per allà.

Poc després d’aquest accident robòtic, el vídeo es va fer viral a les xarxes i fins i tot la premsa escrita i altres mitjans de comunicació es feien ressò de la notícia amb comentaris com:

– “Conya les xarxes pel ‘suïcidi’ del robot cambrer d’Alimentària” (El Periodico)
– “Una reportera de TV3 parla català amb un robot en directe i el que acaba succeint sorprèn a tots” (El Confidencial)
– “Un robot fa una exhibició en ple directe i l’acaba d’una forma totalment inesperada: L’hem estavellat“. (Cadena SER).

Després que molts usuaris de les xarxes es preguntaven com es trobava el robot, aquest ha contestat a través de X dient: “Soc HIODOM i us agraeixo els missatges de suport, Estic bé, afortunadament només ha estat un ensurt. Seguim endavant amb força. Em tornareu a veure ben aviat en acció, estigueu atents”.

Tags: Alimentària, Robot cambrer

Notícies semblants: