ACTUALITAT

Tots els guanyadors dels Premis DRAC 2024 que organitza RAC1

Foto: RAC1

Ahir al matí el presentador del programa matinal El món a RAC 1, Jordi Basté, de l’emissora catalana, va anunciar els 9 guanyadors de la tercera edició dels Premis DRAC, que guardones a les persones o entitats que han estat referents durant el darrer any, impulsant canvis i millores en la nostra societat.

Premis DRAC 2024

“Tots som 1”: Antonio Díaz, conegut com El Mago Pop, el millor il·lusionista del món. L’any passat va triomfar a Broadway amb el seu espectacle ‘Nada es imposible’, espectacle que més ha recaptat en la història de Broadway i el que més va recaptar en una sola setmana, 2.717.000 de dòlars.

Contribució al benestar: Hospital Sant Joan de Déu, el primer hospital infantil de l’Estat i centre de referència tant en l’àmbit nacional com internacional. El passat novembre van separar, amb èxit, dues nenes siameses de Mauritània.

Històries amb ànima: Nada Al-Ahdal, activista dels drets humans del Iemen, que va haver de fugir del seu país per evitar un matrimoni infantil forçós que l’imposaven els seus pares. Actualment viu a Londres i treballa per evitar els matrimonis infantils.

Projecte Cultural: Festival Sónar, festival internacional de música electrònica que en els darrers anys s’ha convertit en un referent europeu.

Innovació sostenible: RCR Arquitectes, estudi d’arquitectura d’Olot fundat l’any 1987 que treballa amb un esperit de sostenibilitat en tots els seus projectes.

Trajectòria: Àngel Velasco Pérez, guardó a títol pòstum al fundador de Torrons Vicenç que va morir el setembre del 2022. Velasco va convertir una empresa pràcticament en fallida en una empresa líder en el món del torró.

Revelació de l’any: Mushkaa, Irma Farelo i Solé, cantant de Vilassar de Mar que s’ha convertit en l’artista revelació de la música urbana en català.

Veu de l’any: Míchel Sánchez, entrenador del Girona que ha aconseguit situar l’equip de Montilivi entre els millors de la lliga d’enguany. Michel s’ha guanyat tota l’afició catalana per la seva integració i voluntat d’aprendre i parlar el català.

Excel·lència: Club Patinatge Artístic Olot, que el passat octubre va obtenir el 14è campionat del món de patinatge artístic femení en modalitat gran xou.

La gala d’entrega dels Premis DRAC 2024 se celebrarà el pròxim 9 d’abril a les 19:30 hores al Palau de Congressos de Barcelona.

Tags: Premis DRAC, RAC1

Notícies semblants: